Lie 10

Skambučiai:

Skambinti su iPhone telefonu itin paprasta. Tiesiog palieskite numerį ar vardą adresų knygutėje. Taipogi galite susidaryti dažniausiai naudojamų numerių sąrašą bei greitai sukurti konferencinį pokalbį, apjungdami kelis skambučius.

Balso paštas:

Pirmą kartą realizuotas vizualus balso paštas suteikia galimybę perklausyti bet kurį pranešimą, neperklausant prieš tai esančių pranešimų. Taigi Jūs galite greitai išklausyti pačius svarbiausius pranešimus.

SMS:

iPhone telefonas turi SMS aplikaciją su QWERTY klaviatūra ištaisančia klaidas. Ja kur kas paprasčiau ir efektyviau naudotis, nei maža plastmasine kitų sumaniųjų telefonų klaviatūra.

Viduje plačiau.

Nuotraukos:

iPhone telefonas turi 2 milijonų taškų kamerą ir pažangią nuotraukų valdymo programinę įrangą. Sinchronizuokite nuotraukas su AK ar Mac’u ir galėsite akimirksniu jas peržvelgti bei siųsti draugams.

Muzika:

Naršykite po dainas, atlikėjus, albumus ir grojaraščius vienu ekrano palietimu. Albumo viršeliai įspūdingai atvaizduojami dideliame ekrane. Dabar galėsite naršyti po savo muzikos biblioteką peržiūrėdami albumų viršelius „Cover Flow“ funkcijos pagalba.

Video:

iPhone – kišeninis įrenginys su stulbinančiu 3,5″ ekranu. Jis idealiai pritaikytas TV laidų ir filmų peržiūrai. Peržiūros valdymui tiesiog palieskite jutiminius mygtukus „play/pause“, „chapter forward/backward“, ir „volume“.

Safari:

Pažangios Safari naršyklės pagalba iPhone’o ekrane matysite taisyklingai atvaizduotus tinklalapius. Pritraukti vaizdą itin lengva – tiesiog pirštu palieskite jutiminį iPhone telefono ekraną.Paštas:

iPhone telefonas turi „turtingą“ HTML elektroninio pašto klientą, kuris fone gauna laiškus iš daugumos POP3 ir IMAP pašto paslaugų tiekėjų. Elektroniniame laiške kartu su tekstu atvaizduojamos nuotraukos ir grafika.

Žemėlapiai:

iPhone telefone įdiegta nuostabi žemėlapių programinė įranga bei Google Maps sistema. Jų pagalba galėsite matyti žemėlapius bei vaizdus iš palydovo, gauti maršruto nurodymus, informaciją apie eismą.

Widget’ai:

iPhone telefonas netgi turi „widget’us“: mažas aplikacijas, galinčias Jums suteikti naudingos informacijos (akcijų biržos apžvalga, orų prognozės ir daugiau).YouTube:

YouTube iPhone telefonas turi specialių YouTube grotuvą. Dabar galėsite susirasti ir peržiūrėti YouTube filmukus, nesvarbu kur bebūtumėt. iPhone netgi gali sukurti elektroninį laišką su nuoroda į Jums patikusį filmuką, kurį norėtumėte nusiųsti draugams.

Jutiminis:

iPhone telefone realizuota revoliucinė grafinė vartotojo sąsaja. Tai visiškai nauja sąsaja, pagrįsta dideliu jutiminiu ekranu ir inovatyvia programine įranga, leidžiančia viską valdyti naudojantis tik pirštais. Vienu ekrano palietimu galėsite peržvelgti muzikos albumus, pasinaudoję „Cover Flow“ funkcija, peržiūrėti nuotraukas ir išsiųsti jas elektroniniu paštu. Taipogi galėsite pritraukti ir atitolinti internetinio tinklalapio vaizdą – visa tai lengvai pasiekiama jutiminio iPhone telefono ekrano pagalba.

iPhone telefonas turi pilną QWERTY klaviatūrą, kurios pagalba galėsite be vargo gauti ir siųsti SMS pranešimus daugialypių sesijų metu. Klaviatūra netgi apsaugo nuo klaidų atsiradimo bei prireikus jas ištaiso. iPhone telefono klaviatūra žymiai patogiau ir efektyviau naudotis nei mažomis plastmasinėmis klaviatūromis, kokias turi dauguma sumaniųjų telefonų.OS X:

iPhone telefone įdiegta pažangiausia pasaulyje operacinė sistema – OS X. Taigi dabar turėsite geriausias aplikacijas ir programinę įrangą rankoje telpančiame įrenginyje. „Turtingas“ HTML elektroninio pašto klientas, visapusiškas žiniatinklio naršymas su moderniąja Safari naršykle, kalendorius, tekstinės žinutės, adresų knygutė, orų prognozės, akcijų biržos apžvalga, žemėlapiai, užrašai ir YouTube – viską rasite telefone iPhone. Įrenginys taipogi palaiko kelių užduočių vykdymą vienu metu – skaitydami naujienas tinklalapyje, tuo pačiu metu galėsite fone siųstis elektroninius laiškus. Telefone įdiegta programinė įranga visiškai pakeičia panaudojimo galimybių ribas.Belaidis (EDGE, Wi-Fi, Bluetooth):

iPhone veikia standartiniam keturių dažnių belaidžių komunikacijų GSM tinkle. Jis taipogi palaiko AT&T ir EDGE tinklus, 802.11b/g Wi-Fi ir Bluetooth 2.0 EDR technologijas.

Jums keliaujant iPhone automatiškai persijungia tarp EDGE ir Wi-Fi paslaugų, taip užtikrindamas didžiausią galimą greitaveiką. Norėdami sukurti savo Wi-Fi tinklą pasidomėkite AirPort Extreme belaidžio ryšio prieiga.

Davikliai:

iPhone telefone įtaisytas akselerometras nustato, kada Jūs paverčiate įrenginį iš horizontalios padėties į vertikalią bei automatiškai pakeičia ekrane matomą vaizdą. Taigi Jūs akimirksniu visu pločiu matysite proporcingą tinklalapio ar nuotraukos vaizdą horizontalioje padėtyje.

Artumo daviklis nustato, kada pakeliate iPhone telefoną prie ausies ir iš karto išjungia ekraną, taip sutaupydamas energijos ir apsaugodamas nuo netyčinių meniu palietimų.

Foninio apšvietimo daviklis automatiškai nustato ekrano ryškumą atsižvelgdamas į esamą dirbtinį apšvietimą. Tokiu būdu vienu metu pagerinamos vartotojo darbo sąlygos bei sutaupoma energijos.

Autorius Administratorius | Pažymėta:


Rašyti komentarą